Om oss

Hasse Lindberg är en av få i Sverige som kan titulera sig "bumerangtillverkare". Han har en sann passion för själva hantverket och naturligtvis även för att kasta bumerangerna. Det här intresset har funnits i mer än 25 år och minskar inte utan tvärtom. Vi hade under ett par år en hemsida som hette Solhemdesign, där vi fick kontakt med många människor. Vi har även varit med på Hjärnkontoret SVT (december 2007), reportage i Strengnäs tidning och P4 Sörmlands program Uppdraget. Då Hasse har arbetat en del som träslöjdslärare har han sett att det finns ett stort intresse bland barn och ungdomar att göra sin egen bumerang och att få lära sig kasta den.

Material
Alla trä-och plastbumeranger som Hasse tillverkar testas så att de garanterat fungerar (om man har rätt kastteknik).
Bumerangerna tillverkas dels i flygplansplywood (dvs plywood av mycket hög kvalitet) men även i massivträ och då vanligtvis i björk, men även bok, ek och lönn förekommer.
Plastbumerangerna finns för både utomhus- och inomhusbruk. Vi vill vara med och värna om miljön, därför så har vi ett sortiment gjort utav olika återvinningsmaterial.

Vi hoppas att vi med den här bloggen kan få väcka ditt intresse för den här lite udda men väldigt kreativa och roliga sporten. Välkommen att titta runt bland våra produkter och även beställa om du vill det. Vi tar gärna emot frågor och idéer så tveka inte att höra av dig.
Skicka ett mejl till: bassplayer82@yahoo.com eller skriv en kommentar i bloggen så återkommer jag till dig.

Hälsningar,
Hasse Lindberg
Trackback
RSS 2.0